Menu

Dungesneden hamachi, groene kruiden, zalmeitjes, dressing met dille

***

Geplette langoustine, bergamot, tomaat en zilte groenten

***

Geroosterde coquille, pernod, venkel, Sepia en daslook

***

Op brood gebakken rode mul, feta, olijf, saus van rucola

***

Asperge, paling, luchtige Opperdoezer ronde, kaviaar

***

Gebakken eendenlever, wentelteefje van rozijnen en amandel, rabarber

***

Gebraden lam, asperges, hachee, doperwten, jus met citrus

***

Aardbei, zuuring en pistache

***

6 gangen; hamachi – coquille – mul – asperge – lam – aardbei 135,-
8 gangen; Alle bovenstaande gerechten 160,-

 

3 gangen:  verrassingsmenu van de chef  69,50

(3 gangen niet op zaterdagavond boekbaar)

 Bij aanpassingen van de gerechten wordt er een supplement berekend. U kunt de menu’s uitbreiden met een selectie Hollandse kazen van de wagen.

Voor vegetarische gasten hebben wij een prachtig 6 of 8 gangen prestige menu.  Wij koken niet veganistisch. 

 

À la carte

(tot 6 personen, anders menu)

Voorgerechten

Noordzee krab, citrus, oester en sesam  55,-

Twee bereidingen van langoustine  68,-

Dungesneden hamachi, groene kruiden, zalmeitjes, dressing met dille  35,-

Kaviaar 50 gram met blini’s, crème fraîche en bieslook  120,-

Bereidingen van asperge, Opperdoezer Ronde, paling en kaviaar  45,-

Gebakken eendenlever, wentelteefje rozijnen & amandel, rabarber   37,-

 

Hoofdgerechten

 Zacht gegaarde kabeljauw, Irish Mór oester, saus met witte wijn  55,-

Tournedos ‘Rossini’  65,-

Gebraden lam, asperges, hachee, doperwten, jus met citrus  68,-

 

Nagerechten

 Nederlandse kazen met huisgemaakt appelstroop  22,50

Aardbei zuring en pistache  20,-

Macallan whiskey, koffie en vanille  20,-

Tarte-tatin van Jonagold met vanille roomijs (25 min. bereidingstijd)  20,-

dé Oesterproeverij (TO GO)

Vaar je langs of wil je thuis genieten van dé Oesterproeverij TO GO? Bestel dan minimaal 1 dag van te voren via info@nederlanden.nl.
De proeverij is af te halen op  donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13:00 – 18:00uur.
12 oesters met een culinaire topping € 115.-

 

Natuurlijk kun je ook aan tafel genieten van dé Oesterproeverij. Dit kun je bij je lunch of diner reservering aangeven. De Oesterproeverij, 6 oesters met een culinaire topping is € 57,50

Hebben we ons enthousiasme over de keuken van De Nederlanden al over weten te brengen? Over de gerechten met eerlijke ingrediënten van een herkenbare afkomst? Over de manier waarop wij onze gasten zich welkom en thuis laten voelen? Reserveer dan snel een tafel voor de lunch of voor een onvergetelijk diner.

Bel ons om direct te reserveren op 0294-23 23 26. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen binnen 12 uur een inhoudelijke reactie geven. Pas wanneer wij de reservering hebben bevestigd, is een plek in ons restaurant verzekerd.

 

Reserveringsvoorwaarden

Neem voorafgaand aan de reservering goed de reserveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden door om eventuele teleurstellingen te voorkomen.